Govino Bay Resort (Gouvia)  

Corfu Town, Greece
Descriere: Complexul de apartamente Govino Bay Corfu hotel a fost construit in 1992 in golful statiunii Gouvia de catre Concernul Tsoukalas si este unul dintre cele mai bune din Corfu. Compania detine si administreaza doua statiuni de vacanta: Govino Bay din Corfu si statiunea Daphne Holiday Club situata in Halkidiki, Kassandra.
Hotel de familie, Govino Bay se intinde pe o suprafata de 40,000 m2 de gradini verzi cu flori, maslini si palmieri, cu fata spre golful cu acelasi nume si imbina in mod ideal stilul contemporan cu arhitectura traditional corfiota.
Dotari camere: Gouvino Bay pune la dispozitia clientilor camere dotate cu TV si bucatarie complet utilata, baie, iar unele apartamente dispun si de veranda cu vedere la Marea Ionica si la gradinile hotelului.
Facilitati hotel: Gouvino Bay ofera facilitati precum WiFi, parcare gratuita, transfer la/de la aeroport. Oaspetii pot inchiria barci pentru a explora golful si plajele din apropiere. Personalul de la biroul de turism se poate ocupa de organizarea croazierelor spre Insulele Ionice, cum ar fi Paxos.
Pagina web: http://govinobay.gr/

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion BUCURESTI - CORFU 2019 Bucuresti - Corfu; Taxe de aeroport; Transport Avion CORFU - BUCURESTI 2019 Corfu - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Govino Bay Resort (Gouvia), Corfu, Grecia